سنگ مرمر
تصاویر
مرمر سنگی بسیار زیبا، پرکاربرد و حیرتانگیز است که سالیان دراز در خدمت بشر بوده است. پس از برش و صیقل دادن مرمر در موارد بیشماری میتوان از آن استفاده کرد. کف ساختمان، تزئین دیوارها، نمای خارجی، مجسمهسازی، ساخت موزائیک، پله و بسیاری موارد دیگر از کاربردهای سنگ مرمر است.
خواص سنگ های مرمر
خواص درمانی و پزشکی دارند. سنگ مرمر به طور طبیعی دارای انرژی خاصی است که باعث میشود انسان در محیطی که قرار دارد آرامش بیشتری داشته باشد و این آرامش به تمرکز حواس کمک میکند. این مطلب از نظر علمی ثابت شده است. سنگ های مرمر را بیشتر در مکان های مذهبی و خانه های لوکس و قصر پادشاهان استفاده میکنند. سنگ مرمر خاصیت دیگری نیز دارد و این خاصیت در عبور نور از این سنگ می باشد. به طوری که سنگ های مرمر نور و روشنایی که در پشت آن قرار بگیرد را از خود عبور داده و جلوه ی بسیار زیبایی را پدید میآورد.
در معماری مدرن نیز مرمرها جای خود را در ساختمان ها باز کرده اند. سنگ های مرمر به خاطر خواص ویژه ی خود یعنی عبور نور از خود در ساختمان سازی های مدرن بسیار کاربرد دارند. این سنگ ها را با استفاده از این ویژگی در تخت های سلطنتی،اپن آشپزخانه،دکوراسیون و راه پله ها با نور پردازی از پشت زیبایی بسیار زیادی به ساختمان میدهد.
سنگ مرمر با رنگ هایی یافت میشود که در دیگر سنگ های طبیعی دیده نمیشود. به دلیل استحکام و مقاومت این نوع سنگ و زیبایی بی نظیر آن, معماران و طراحان داخلی برای لوکس تر جلوه دادن طرح های اجرایی خود از این نوع سنگ استفاده میکنند. سنگ مرمر به دکوراسیون خانه شکوه و جلال میبخشد و به دلیل استحکام بالا و جذابیت زیاد ارزش سرمایه گذاری در طراحی داخلی ساختمان را دارد.
- این سنگ در برابر تغییرات آب و هوایی بسیار مقاوم است و در برابر سرما و گرما و باران آسیب نمی بیند.
- این نوع سنگ قابلیت صیقل پذیری بالایی دارد و میتوان آن را جلا داد.
- سنگ مرمر دارای سطحی درخشان است. دلیل این درخشندگی, نفوذ نور در سنگ و انعکاس آن توسط لایه های زیرین سنگ میباشد. در واقع نوعی انعکاس داخلی در سنگ مرمر رخ میدهد.
- سنگ مرمر گرما را جذب نمیکند و به همین دلیل سطح آن همیشه خنک است. استفاده از سنگ مرمر برای کفپوش ساختمان باعث خنک شدن آن فضا میشود.
- ضد آلرژی ست و گرد و غبار را در خود نگه نمیدارد.
نگهداری و تمیز کردن سنگ مرمر به راحتی انجام میشود و با یک دستمال مرطوب میتوان آن را تمیز کرد. - سنگ مرمر در دکوراسیون داخلی ساختمان، مجسمه سازی، ساخت کاشی مرمر و به عنوان دیوارپوش سرویس های لوکس به کار میرود.
- قیمت سنگ مرمر در مقایسه با سایر سنگ هایی که در دکوراسیون داخلی ساختمان به کار میروند بالاتر است.
کاربردهای غیرمعمول سنگ مرمر
همان طور که در ابتدا عنوان شد، سنگ مرمر برای مصارف گوناگونی کاربرد دارد. با این وجود برخی کاربردهای عجیب و غیرمعمول مرمر وجود دارد که احتمالاً هیچگاه به ذهنتان خطور نمیکند. در ادامه به برخی از این کاربردها اشاره میکنیم:
- مرمر کارارا در تولید قاب برخی محصولات دیجیتال نظیر آیفون و لپتاپ استفاده میشود.
- شرکتهایی در زمینه تولید فریم عینک از سنگ مرمر فعالیت میکنند.
- پودر مرمر به عنوان جزئی از رنگها، محصولات پلاستیکی، کاغذ و خمیردندان استفاده میشود.
- پودر مرمر همچنین در صنایع داروسازی نیز کاربرد دارد. از آنجایی که مرمر خاصیت خنثیکننده اسید را دارد، به عنوان جزئی از داروهای آنتی اسید نظیر تامز (Tums) و آلکا-سلتزر (Alka-Seltzer) استفاده میشود.
- پودر مرمر همچنین به عنوان منبع کلسیم به گاوهای شیرده و مرغها نیز خورانده میشود.
- در برخی صنایع شیمیایی، رودخانهها و زمینهای کشاورزی نیز به عنوان خنثیکننده اسید و تنظیم PH از پودر مرمر استفاده میشود.
- از پودر مرمر به عنوان ساینده ملایم در تمیز کردن سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه میتوان استفاده کرد و جرمهای شدید را با آن از بین برد.
معایب سنگ مرمر
سنگ مرمر از دسته سنگ های متخلخل و نرم است و به راحتی در برابر مواد اسیدی واکنش نشان میدهد و دچار خوردگی میشود. سنگ مرمر از مقاومت بالایی در برابر خراش و ساییدگی برخوردار نیست.
شرکت بازرگانی مرسا تجارت مانا با کادری توانا و مجرب و با بسترسازی مناسب برای مشتریان خود، زمینه جذب مشتری و فروش انواع سنگ های ساختمانی اعم از گرانیت، مرمریت، تراورتن، سنگ های تزیینی و ... را فراهم آورده است و می تواند پاسخگوی نیازهای مشتریان باشد. هدف ما توسعه و کمک به چرخه اقتصادی با ارائه انواع محصولات می باشد.
برای سفارش و دریافت اطلاعات بیشتر بر روی دکمه زیر کلیک کنید.